Egy program májusra!

Hali Urak! Az alábbi üzenetet szeretném továbbítani Nektek! Kovács Attila barátom,aki már korábban is jelezte a BKH.II. kluba való belépési szándékàt, egy programot ajánlana az érdeklődőknek! “Sziasztok!
Egy nagyon kedves barátom (aki nem mellesleg volt rendőrtiszt) meghívott motoros barátaimmal együtt a borászatába B-A-Z megyébe konkrétabban Bodrogolasziba egy kellemes délutánra estére. Egy korlátlan fogyasztású borászat és pincelátogatás + egész estére “szóló” tokaji bor ellátás 2.500 Ft/fő (tudom, tapasztaltam megéri). Szállás Sárospatakon 2 ágyas szobás panzióban reggelivel 5.000 Ft/ fő/éjszaka. Az időpont május utolsó hétvégéje. A pincelátogatás mellett – mivel Borsodból származom és korábban már vezettem arra motoros túrát – tartalmas motorozásra van lehetőség. Az egész program szervezését vállalom. A barátom felvetette, hogy akár évente visszatérő program is lehetne, ha volna rá érdeklődő. Meg kívánom jegyezni: semmi direkt reklám vagy marketing, és nekem sincs semmi előnyöm ha összejönne a program. egy dolog motivál: szeretnélek benneteket megismerni, közösen motorozni és eltölteni az időt veletek. Kérem visszajelzéseteket a lehetőséggel kapcsolatban itt, vagy a kovacs.attila.exzsaru@gmail.com vagy a +3630/919-98-63 telefonon. Sziasztok: Attila”
This entry was posted by Rangel Csaba. Bookmark the permalink.

About Rangel Csaba

1989.-ben voltam tagja a BRFK Motoros Alosztályának. Sárik Úr csoportjában 47-es hívóval. Mentoraim között említhetem Ari Lajost,Káldi Csabát,Labanc Jenőt......csak párat kiragadva abból a nagyszerű csapatból! Innen a Fejér Megyei RFK Forgalom-ellenőrző Alosztályához kerültem mint alapító tag és 1991-1999 között motoros járőrvezetőként teljesítettem szolgálatot! Ja ,és családi vonalon évekig az alosztály tagja volt unokaöcsém Gál Zoli / Zotya/. Rá biztos többen emlékeztek!